Zwaar, eerlijk en bewonderenswaardig openhartig
Ik ontving Generatie van Stilte Zonder Namen ter recensie en hoewel dit niet mijn gebruikelijke genre is, was mijn interesse gewekt door mijn liefde voor podcasts over dit soort thema’s.
Deanne deelt een pijnlijk, persoonlijk deel van haar verleden, waarin heftige gebeurtenissen een rode draad vormen in haar jonge leven.
Die openheid is bewonderenswaardig, maar juist de opeenstapeling maakte het boek voor mij soms zwaar om te blijven lezen.
Ik merkte dat ik mezelf moest aansporen om door te gaan en dat maakte het beoordelen lastig.
Het voelt soms als veel ellende achter elkaar, maar dat is ook haar waarheid en haar verhaal.
Mijn waardering zegt daarom vooral iets over mijn leeservaring, haar moed en kracht verdient oneindig veel meer hartjes dan mijn beoordeling kan uitdrukken.