Ik zag hen.. en kon niet meer wegkijken
Ik zie jou is zo’n verhaal dat je voorzichtig begint, maar dat je daarna niet meer loslaat. Riv en Hannah ontmoeten elkaar in een situatie die vanaf het eerste moment verkeerd voelt, hij houdt haar vast voor een geheime missie en zij is degene die alles dreigt te verliezen. Wat start vanuit macht en controle, schuurt steeds meer en laat zien dat niets zo simpel is als goed of fout.
Tussen Riv en Hannah ontstaat iets dat veel dieper gaat dan aantrekkingskracht. Hun band is rauw, intens en voelbaar in elke scène. Riv draagt veel duisternis met zich mee, maar juist daarachter zit zoveel kwetsbaarheid. En Hannah… zij is zo sterk, niet door hard te zijn, maar door te blijven staan, zelfs wanneer alles lijkt te breken.
Soms doet dit boek pijn, soms schuurt het, maar wegleggen was voor mij geen optie. Ik zie jou kruipt onder je huid en blijft daar zitten. Een verhaal dat je niet alleen leest, maar echt voelt en dat je nog lang bijblijft nadat je de laatste bladzijde hebt omgeslagen.