Mooi vervolg
Ella voelt de passie voor tennis weer door haar aderen stromen. Samen met haar angsten en twijfels. Een van Lucas’ eisen voor de campagne is dat hij met haar wil tennissen. Ze kan niet weigeren, niet als ze de deal wil. En die wil ze. Het geld van de deal opent deuren voor de therapie die haar moeder nodig heeft. Tegelijkertijd wil ze ook tennissen, maar door wat er in het verleden is gebeurd heeft ze zichzelf laten beloven voor altijd afstand te doen van tennis. En dan is er nog de onvermijdelijke aantrekkingskracht die Lucas op haar uitoefent. Uiteindelijk moet ze toch terug de baan op. Haar vriendin Teddy zet haar op een onverbiddelijk trainingsschema en ze vindt het heerlijk. De passie voor tennis komt weer helemaal tot bloei.
Game set & matchmaking gaat naadloos verder waar love at first serve is gestopt. Superfijn om zo in een keer een serie te lezen. Hierdoor is het verhaal niet als stand alone. Wederom lezen we van it Ella in de ik vorm. Ditmaal gaan we nog dieper in op Ellas gevoelens, emoties en gedachten. De schrijfster weet dit goed weer te geven. Je voelt de worsteling die ze met zichzelf voer. Ook is er meer aandacht voor de overige personages die allemaal ontzettend leuk zijn en krachtig op hun eigen manier. Het verleden van Ella komt steeds meer aanbod en geeft een mooie spanningsopbouw.
Het verhaal heeft aangename verrassingen en staat bol van de opbloeiende liefde, romantiek, vriendschap, familie, zorgzaamheid en tweede kansen pakken. Kiezen voor jezelf maar wel rekening houden met anderen. Het is mogelijk en Ella bewijst dat.
Game, set & matchmaking is een vlot geschreven verhaal dat lekker wegleest. Lekker veel humor, spanning en romantiek. Maar ook compassie en vriendschap komen veelvuldig terug. Mooi vervolg op het eerste deel. Op naar het laatste deel; Love’s grand slam.