Winterberg
Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al snel blijkt dat Eva wel wat voorwaarden aan haar nalatenschap heeft gekoppeld en dat zorgt voor onrust onder de familieleden. Er ontstaat een fikse ruzie omdat Isa heel andere ideeën dan de rest heeft. De volgende dag komt ze niet opdagen.
De boeken van Suzanne Vermeer lezen altijd zo een eind weg. Zij heeft een vlotte schrijfwijze en het leest daarom heerlijk.
De winterse sfeer in het Duitse Winterberg maakte mij al blij om te gaan lezen. Een spannend verhaal met een mysterieus oubollig hotel, gammele lift en ondergrondse gangen. Een hotel met vele geheimen. Tante Eva is overleden en de nichten komen in haar hotel bij elkaar voor de erfenis. Als één van de nichten is verdwenen begint de ellende pas echt. Het verhaal is spannend en heel goed in elkaar gezet. Ik heb ervan genoten.