Een aangrijpend boek maar geen thriller
Het boek vertelt het verhaal van familie Jackson. In het begin van het verhaal worden meerdere personages omschreven waardoor ik al snel de kluts kwijt was omdat het er zoveel waren. Tijdens het verhaal viel alles op zijn plek en wie welke rol vervulde in het leven van Coco en Ruby.
Het boek leest heerlijk weg, alhoewel de schrijfstijl even wennen was. Van verleden, naar nu en van ene personage naar het andere. Zoals ik al zei leest het heerlijk weg maar kan het geen thriller noemen. Je wilt graag weten wat er gebeurd is maar vond er geen sidderend verhaal in zitten. Ik vond het eind wel heel verrassend. Dat is dan weer knap, het is niet voorspellend. Al met al een goed boek maar heb betere gelezen