Een boek dat je niet snel vergeet

Missmir 27 augustus 2025
Influencer Elly Parker heeft een perfect leven tot haar kersverse bruidegom haar beste vriendin toch leuker vindt. Elly’s hart is gebroken, maar toch besluit ze vast te houden aan haar missie om de wereld beter te maken. Ze helpt dan ook een man in de metro die worstelt met zijn koffer en krukken. Alleen wordt die actie niet beloond met een wederdienst. Kan Elly iedereen overtuigen dat ze onschuldig is?

Eddie Flynn is een doorgewinterde advocaat die alles doet voor zijn cliënten. Hij heeft een onconventionele manier van werken, met trucjes die hij heeft geleerd toen hij nog oplichter was. Dit is het negende deel met Eddy en als je (net zoals ik) nog geen eerder deel met Eddie hebt gelezen, is dat geen enkel probleem. Er wordt weinig informatie gegeven over de andere delen zodat je die alsnog kunt lezen zonder te weten hoe het afloopt. Wel worden de karakters in en om Eddies leven geschetst zodat je toch een goed beeld hebt hoe de onderlinge relaties zijn en wie welke rol speelt.

Qua spanning is dit echt een heerlijk boek om te lezen, het is realistisch en juist dat feit maakt het spannend en dreigend. De spanning in combinatie met de schrijfstijl en het taalgebruik zorgt voor een plezierige leeservaring. Het leestempo bleef dan ook hoog en werd naar het einde toe alleen maar hoger. De auteur wist aan het einde nog te verrassen met een paar plotwendingen. Een aanrader voor liefhebbers van thrillers, een boek dat je niet snel vergeet. Het smaakt zeker naar meer Eddie Flynn.
4.5 ster

Meer recensies van Missmir