Geliefde ketenen
Zahara is de dochter van een maffia koning, braaf, creatief en onzichtbaar. Als haar vader hertrouwd, krijgt ze er een best wat oudere broer bij, veel krijgt ze hier niet van mee, daar hij vrij snel wordt veroordeeld voor 20 jaar gevangenisstraf.
Ze schrijft hem, over zichzelf, de wereld, het kartel en stelt vragen naar hem toe.
Massimo is slim, gedreven en worstelt met frustraties rond zijn opsluiting. Wie heeft hem dit geflikt? Wie werd er beter van dat hij voor 20 jaar vastzit? Hij telt de jaren, maanden tot dagen af, hij wil antwoorden, wraak en zijn troon opeisen.
De brieven waar hij meer en meer naar uitkijkt geven hem hoop en informatie. Ze zorgen voor een gebondenheid die meer is dan vriendschap! Maar zijn ze beide in staat om te herkennen wat er tussen hen opbloeit?
Wat was dit weer zo een mooi en heftig verhaal!
De gespletenheid van Massimo zijn gedachten/karakter wordt zo treffend en pakkend neer gezet. De gesprekken en strijd die hij met zichzelf voert zijn beklijvend.
Ook de drang om te zorgen, veilig te houden, lief te hebben rond Zahara is zo puur en echt.
Zahara zie je dan weer strijden rond haar uiterlijk, haar mode creaties en haar dierbaren.
Dat alles geeft het maffia verhaal met zijn gekende spanningsvelden en wraak gehalte, een zachtheid en intensiteit rond emoties.
Neva Altaj, hoe ze het doet ik weet het niet, voor de 10 keer op rij schrijft ze weer een uniek en origineel verhaal. Een verhaal dat zo goed in balans is op alle vlakken, dat je mee sleurt in verhaallijn en zijn personages en wegleggen gewoonweg niet van toepassing is.
De afwisseling van de personages, het teruggaan naar verleden en de sfeer van de onderwereld, zorgden voor een kloppend totaal plaatje.
5 sterren
@missp_her_books_read
Wat was dit weer zo een mooi en heftig verhaal!
5 sterren
@missp_her_books_read