Van jou en mij

Een avondje stappen, gezellig, leuk en een onenightstand met happing ending….
Dat hebben Mirna en Jens mogen beleven met elkaar .
De day afther of zelfs weken later ziet alles er plots anders uit. Mirna zit met een positieve zwangerschapstest, weet niet de naam van de vader en de vader van haar ongeboren kind is ook een pak ouder.
Zal ze dit avontuur alleen moeten doorstaan?
Jens die relaties niet ziet zitten, enkel de lust en liefst altijd iets als eenmalig, zonder namen en gevolgen. Er hangt al genoeg achterklap aan zijn reputatie om meer met een vrouw te willen.
Van jou en mij is een new adult met diepgang en heftige emoties. Het laat relaties, het leven en de liefde zien in het zwart/witte van Mirna en Jens.
Beide personages trachten met al hun inzet en kunnen naar het rustige en liefdevolle grijs te krijgen.
In die weg naar, worden ze zeer regelmatig geconfronteerd met hun verleden, karakters, het lot en externe factoren.
Ryanne Veldkamp schrijft weer een mooi, complex en uniek verhaal. Ze blijft de rauwheid en de persoonlijkheid van de personages en verhaallijn opzoeken. Hierdoor creëert ze een betrokkenheid en emotionele lading die het verhaal steeds dat leveltje hoger geeft en zet. Ze verwent de lezer weer met haar typische quotes, humor en schrijfstijl. Een verhaal dat me weer enorm heeft geraakt, tot zelfs persoonlijk in bepaalde fragmenten zeer herkenbaar bleek te zijn.
Van jou en mij de 5 sterren dik verdiend.

5 sterren

@missp_her_books_read