knetterende kerstbomen
Zo trots en gedreven is Lumi met haar nieuwe zaak, alles is klaar om te genieten van de kerstsfeer, het verkopen van mooie, echte groene kerstbomen en te bewijzen dat dit zal slagen!
Maar als plots alles in vuur en vlam staat, de brandweer moet uitrukken en de klanten zwarte kerstbomen aanschouwen kan ze wel huilen van wanhoop en verdriet!
Brandweerman Maikel ziet Lumi verweesd staan, toch triggert er hem iets aan haar en zoekt contact met haar. Het zet iets in gang, niet alleen een aantrekkingskracht maar ook de kerstgedachten!
Gaan deze twee goedhartige zielen elkaar vinden met kerst?
Het verhaal begint met een erg klassieke verhaallijn, maar gaande weg krijgt het iets moois en unieks! De kerstgedachte en gulheid overdonderde me zelf! Het stimuleerde me direct en maakte me weer erg bewust wat eigenlijk kerst moet betekenen en zijn!
Lindi Melse schrijft dit met de juiste opbouw en spanningsvelden, maar ook met een erg mooi achterliggende bootschap.
Dit zijn verhalen die je echt met kerst wil lezen en je het kerstgevoel geven van warmte, vriendschap en liefde!
4 sterren
@missp_her_books_read
Gaan deze twee goedhartige zielen elkaar vinden met kerst?
4 sterren
@missp_her_books_read