The love haters
Katie is goed in haar werk, ze heeft haar eigen manier en opzet als video producer, toch werkt ze ook nog voor een bureau. Haar collega komt met de vraag om zijn broer te gaan volgen en filmen om het leger te promoten. Hij verkoopt het haar als een unieke kans om de enige echte Hutch, die best gekend is als reddingswerker te mogen volgen en filmen. Een uitdaging & opportuniteit, gezien er aankomende ontslagen om de hoek loeren. Maar wat haar collega er allemaal niet bij heeft verteld en plots wel eens een probleempje kan opleveren is… Je moet kunnen zwemmen, duiken, training volgen, meevliegen en je gewicht bekent maken, in badpak verschijnen en dat allemaal met een praatgrage, knappe en sexy Hutch! Zal ze hulplijnen nodig hebben om dit te laten slagen?
In het begin is het wat in het verhaal komen, er wordt best veel uitgelegd, herhaald en een aanzet gemaakt als fundering voor wat komt. Voor mij had dit iets minder uitgebreid gemogen. Maar eens Katie aankomt en in contact komt met Hutch knalt het, is er kleur, hilariteit en aantrekkingskracht.
Je krijgt tussen de gezamenlijke avonturen ook van elk apart een stukje verleden mee. Hun complexen, verdriet, familiale omstandigheden, vriendschappen en persoonlijke issues en ontwikkelingen.
Dat zorgde ervoor dat de personages menselijk en reëel werden. Je begrip en affiniteit creëerde en je nieuwsgierigheid werd aangewakkerd naar het verdere verloop van het verhaal. De telefoon gesprekken met haar bestie alias raadgever waren ook erg leuk en gaven de evolutie van Katie weer. En toch was er ook altijd een gevoel van net te veel, te graag willen te geknutseld.
Katherine Center laat het verhaal vanuit de personages vooral leven en ontwikkelen. Een leuke opzet dat onverwachte situaties opleverde en het niet te romantisch maakte.
Ze schrijft vlot met een hedendaagse schrijfstijl die zeer toegankelijk is.
Het toepassen van kleuren en de gevoelens daarrond vond ik sterk en origineel. Want als er een kleur is die blijft hangen na het lezen van de love haters is het wel…..oranje.
3,5 ster
@missp_her_books_read
Ze schrijft vlot met een hedendaagse schrijfstijl die zeer toegankelijk is.
3,5 ster
@missp_her_books_read