Een verhaal over liefde en verlangen, verlies en verlossing.
Goed geschreven, onderhoudend en onverwacht ontroerend.
Een meeslepend verhaal uit het verleden gecombineerd met de hedendaagse reis van een jonge vrouw die het gevoel heeft dat haar leven nooit echt is begonnen. Als Olivia eindelijk het gevoel krijgt dat ze zichzelf terugvindt, raakt ze verstrikt in een gruwelijke moordzaak.
Ik moest erg wennen aan de vele personages met ieder een verschillende achtergrondverhaal maar gelukkig komen die allemaal samen. Ik dacht meerdere keren te weten waar het verhaal naar toe ging maar ik had het natuurlijk helemaal mis. Dit boek wordt beschreven als een roman maar is het wel een roman?
Erg verrassend. Leuke leeservaring van 352 pagina’s.
Erg verrassend. Leuke leeservaring van 352 pagina’s.