Een droomdebuut, op naar meer. Deze wil je gewoon lezen!

Monique van Houdt Monique van Houdt
24 mrt 2026

Tessa heeft een ontzettend fijne en beeldende schrijfstijl waardoor je direct in het verhaal wordt gezogen. De korte hoofdstukken lezen heerlijk vlot weg en ik heb meerdere keren hardop moeten lachen, ik zag alles zó voor me. Echt knap gedaan!

De personages voelen levensecht en het is makkelijk om je in hen te verplaatsen. Stiekem had ik wel een kleine favoriet, maar ik zal niets verklappen 😉 Wat extra indrukwekkend is, is dat Tessa het zelfs in een kort verhaal (want ja zo werkt het met een tussendoortje) voor elkaar krijgt om haar personages een duidelijke ontwikkeling te laten doormaken.

Sommige scènes waren zó herkenbaar dat ik mezelf compleet gefrustreerd voor de deur van de buren zag staan (if you know, you know 😄).

Het verhaal draait om vriendschap, liefde, imago en jezelf durven zijn, zowel voor als achter de camera, en dat maakt het niet alleen vermakelijk, maar ook oprecht, actueel en herkenbaar.

Hoewel het een tussendoortje is, had ik met gemak nog veel meer willen lezen. Gelukkig komen er nog twee delen in de wereld die Tessa hier heeft neergezet, en daar kijk ik nu al naar uit!🤓

Een droomdebuut, op naar meer.
Deze wil je gewoon lezen!

Meer recensies van Monique van Houdt