Dat was het dan...

My.Readinglist 29 september 2023
Wat was ik nieuwsgierig naar dit boek. Het laatste deel van de zeven zussen serie.
Dit verhaal begint met Pa Salt als kind en volgt zijn levensverhaal over de hele wereld. Het wordt onthult door middel van een dagboek dat hij heeft achter gelaten.
Dit boek is wel aan de lange en trage kant, je krijgt maar kleine stukjes informatie tegelijk.

Ik denk dat het perfect zou zijn als je de boeken van deze serie achter elkaar zou kunnen lezen. Daar had ik helaas niet genoeg tijd voor.
Maar ik waardeerde het enorm dat de auteurs onderweg voldoende informatie gaven om je geheugen zo nu en dan op te frissen. Je merkt enigszins wel dat het boek niet volledig door Lucinda Riley is geschreven maar ik vind dat Harry heel goed heeft geprobeerd om in haar stijl verder te gaan.
Na jaren van opnieuw speculeren hoe het verhaal verder zou gaan in het volgende boek is de serie nu afgelopen.

Meer recensies van My.Readinglist