Genoten van dit prachtige verhaal.
Blythe Bricard is de dochter van de beroemde mode icoon Astrid Bricard en kleindochter van de beroemde Mizza Bricard. We volgen Blythe die er achter wil komen wat het echte verhaal is rondom de verdwijning van haar moeder. Zowel Astrid als Mizza waren in hun tijd belangrijk in de mode wereld. Wat er voor zorgde dat alles wat ze deden in de media terecht kwam. Het verhaal heeft regelmatig ‘flashbacks’ naar het leven van zowel Mizza als Astrid. We gaan lopen door Parijs in de Tweede Wereldoorlog en dansen in New York in de jaren 70.
Alle drie de dames hebben iets gemeen.. Ze willen hun stempel drukken in de modewereld. Dit gaat gepaard met een hoop strubbelingen met anderen en zichzelf.
Het is echt een verhaal wat je gelezen moet hebben. Prachtig maar ook krachtig geschreven. Ik zat er echt helemaal in. Natasha Lester kaart problemen aan die vandaag de dag nog steeds spelen. Waardoor het ondanks de verschillende tijdlijnen erg herkenbaar blijft.
Ik vond het best een emotionele rollercoaster en had dan ook regelmatig een zakdoekje nodig.
Dankjewel uitgeverij De fontein dat ik dit recensie exemplaar mocht ontvangen. Ik heb genoten van Blythe, Astrid en Mizza.