Voor wie diepgang zoekt in een feelgood.

My.Readinglist 29 september 2023
Vind me is het tweede deel van de Rebelle-serie.
 In deel twee leren we Jolijn beter kennen.

Het verhaal wordt voornamelijk verteld vanuit Jolijn en Mark. Vanaf de eerste ontmoeting tussen Jolijn en Mark voel je een bepaalde spanning.

Rian Sevenhuijsen heeft de personages echt diepgang gegeven door de problemen, voornamelijk uit het verleden, waar mee ze worstelen goed weer te geven.
 Doordat er geschakeld wordt tussen de perspectieven van Jolijn en Mark bleef ik erg nieuwsgierig naar de rest van het verhaal.
Daarnaast weet de schrijfster Antwerpen heel beeldend te omschrijven. Waardoor ik een hele goede voorstelling kon doen van bepaalde settings.

Ik heb echt genoten van dit boek. Voor wie op zoek is naar een echte feelgood met diepgang raad ik ‘Vind me’ zeker aan. En doordat er weer kleine sneakpeeks zijn van de overige personages ben ik wederom nieuwsgierig naar het volgende deel.

Namens Zomer en Keuning mag ik deze e-only Rebelle-serie van een review voorzien.

Meer recensies van My.Readinglist