Cosy romantasy!!

My.Readinglist 22 november 2025
Tropes: Cosy romantasy, found family, Spicy romance.

Het lezen van dit boek was zo ontzettend fijn.
Het verhaal straalt zoveel cosy en comfort uit dat ik het liefst de hele dag onder een dekentje op de bank wilde zitten met dit boek.
Ondanks dat kwamen er ook genoeg emoties naar voren in dit boek. Het begint al gelijk heftig met het overlijden van de hoofdpersoon. Waardoor de rest van het verhaal zich afspeelt in het hiernamaals. Verlies, verdriet, humor en spicy romantiek wisselen elkaar af.

Lily en Bel stelen de show in dit verhaal en Sharkie is hele mooie toevoeging. Zowel de hoofdpersonen als ‘bijrollen’ zijn goed weggezet en dan nog de wereld waar het zich afspeelt.. Wauwwww! Aan alles is gedacht en doormiddel van de plattegrond voorin het boek heb je er nog een beter beeld van.

Wat mij betreft had het boek wel ongeveer 200 bladzijden kunnen missen. Sommige hoofdstukken bevatten onnodige extra’s waardoor ik soms het gevoel had dat het langdradig was. Dat is tevens ook de reden waarom mijn recensie even op zich heeft laten wachten. Bijna 800 pagina’s lees ik niet snel weg.

Dit boek mocht ik ontvangen van de uitgever in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van My.Readinglist