Echt spelen met vuur..
Aan erotiek geen gebrek in dit boek.
Het vreemdgaan spreekt me alleen echt niet aan. Lijkt wel of ik daar gefrustreerd van word. De verhaallijnen over een rijke familie met een hotel en een vrouw die eigenlijk uit een hele andere wereld komt vond ik wel interessant. Aan de ene kant ben ik benieuwd hoe het verder gaat maar aan de andere kant weet ik niet of ik nog zin heb in een boek met zoveel bedrog.
Dit was mijn eerste boek van Olivia Lewis en ik was echt heel erg benieuwd naar een bepaald boek tot ik er achter kwam dat het allemaal delen van een grote serie zijn en dus eerst bij dit boek moet beginnen.