Een second chance romcom
In dit boek volgen we Andie, die pr-medewerker is geworden van een uitgeverij. Echter, hun belangrijkste auteur is Jack, en dat is dezelfde Jack van haar studie. Een soort van ex die ze nu echt totaal niet meer mag. Ze moeten samen op een boektour door Europa voor zijn nieuwste titel en dat brengt een aantal wrijvingen met zich mee.
De schrijfstijl van Bianca Gillam is echt onwijs fijn. Ik heb ook geluisterd naar het audioboek en ben er zo doorheen gevlogen. Ik ben niet de grootste fan van second chance romanceboeken, en dat ben ik na dit boek eigenlijk nog steeds niet, haha, maar ik vond de tour door Europa erg leuk om te lezen! Het leukst daaraan vond ik namelijk dat ik recent nog in Dublin ben geweest, en toen dat een locatie op de tour bleek te zijn, was ik zo weer terug in deze stad.
Ik wil HarperCollins en World of Romance bedanken voor het recensie-exemplaar. Ik heb het boek uiteindelijk 3 sterren gegeven.