Heerlijk kerstboek van eigen bodem
Ik ga elk jaar langs bij de kerstshow bij de Intratuin in Duiven, en dit boek is feitelijk een romanceboek dat zich afspeelt achter de schermen van de opbouw hiervan. Ik heb zo GENOTEN van het unieke concept van dit heerlijke verhaal van eigen bodem.
In dit verhaal heeft Elly een hekel aan kerst, maar toch werkt ze bij een tuincentrum waar ieder jaar de grootste kersthow van Nederland gehouden wordt. De toekomst van Nick is al bepaald, maar daar is hij het niet mee eens, dus komt hij ook bij het tuincentrum werken, waar hij onder Elly's afdeling valt. Ze zijn twee tegenpolen, maar zullen elkaar toch wel nodig gaan hebben in de drukke periode die hun tegemoet staat.
Zoals ik al zei heb ik echt genoten van dit verhaal. Ik vond het zo leuk om eens een romance te lezen die zich afspeelt in een tuincentrum, en al helemaal rondom de feestdagen. Ik kreeg ook meteen kerstkriebels bij het lezen van dit boek en ik heb ook erg genoten van de schrijfstijl!
Uiteindelijk heb ik dit boek 4 sterren gegeven. Ik wil AprilBooks bedanken voor het recensie-exemplaar!