Heerlijke korte hoofdstukken!

nadiehiwana 26 augustus 2025
Mag ik even zeggen dat ik fan ben van korte hoofdstukken? Mede daardoor ben ik namelijk echt door dit boek heen gevlogen.

In dit verhaal volgen we Kenzi en ze krijgt het voor elkaar om een fake relationship aan te gaan met twee mannen. Met Boyd krijgt ze een neprelatie omdat ze al jarenlang op zoek is naar een eigen woning, en ze kan er een bemachtigen, maar deze is alleen geschikt voor stelletjes. Met Dennis krijgt ze een neprelatie omdat haar zusje haar om een gunst vraagt.

Ik heb erg genoten van de schrijfstijl van Lisanne Stam en ook heb ik erg genoten van het audioboek! Het verhaal leest lekker vlot en ik zat er helemaal in. Wat er op het einde gebeurde zag ik echt van mijlever niet aankomen. Ik heb meerdere keren moeten lachen om het verhaal en zou het boek zeker aanraden als je zin hebt in een overdosis fake dating!

Uiteindelijk heb ik het boek 3 sterren gegeven (helaas wel mede door het einde, maar dat mag voor de rest van het verhaal de pret niet drukken!) en ik wil April Books bedanken voor het recensie-exemplaar.

Meer recensies van nadiehiwana