Fake dating: kan een hit of miss zijn.
Voor wie het nog niet wist, fake dating is een van mijn favoriete tropes. Toen ik erachter kwam dat dit boek vertaald zou worden, was ik helemaal hyped, en daardoor lagen mijn verwachtingen helaas misschien iets te hoog. Ik heb oprecht wel genoten van de schrijfstijl en de vibes van dit boek, maar ik vond het toch nét niet speciaal genoeg.
In een boek met een fake dating trope hebben beide 'partijen' iets aan de fake dating-situatie. Echter, de reden waarom fmc Athalia en mmc Dylan gaan fake daten, is zodat Athalia's broer Henry weer aandacht voor haar gaat hebben. Henry en Dylan zijn rivalen, en dit is dan ook de reden waarom Dylan ermee instemt. Vond ik deze 'reden' een beetje stom? Ja. Gaf ik het de voordeel van de twijfel? Ook ja, mede door de bijles die een bijrol kwam spelen in dit boek. Ik zal je ook zeggen dat er bepaalde bijles-scénes waren die veel goed maakte.
Ik geef dit boek uiteindelijk 3 sterren en ik wil Uitgeverij De Fontein bedanken voor het recensie-exemplaar.
Geniet ook nog even van mijn favoriete subtrope: wanneer alle stoelen bezet zijn en zij dus op zijn schoot moet zitten.