Een echte Nesbo!!

06 juli 2021
Ik ben énorm bewonderaar en fan van Jo Nesbo en begon met hoge verwachtingen Koninkrijk te lezen. En, zoals bij alle boeken die hij geschreven heeft, was de verrassing groot!! Elk boek wat hij schrijft is anders!! De Harry Hole serie is zeer constant en pakkend qua schrijfstijl. Bij Macbeth en Headhunters moest ik echt héél erg wennen aan de "nieuwe en andere" schrijfstijl, en met Koninkrijk was dat net zo!! Ik moest me écht weer even afvragen of dit écht een door Nesbo geschreven boek is?! Ik heb altijd zéér veel moeite met boeken die in Ik-vorm geschreven zijn, ik had ook echt best wat tijd nodig om te wennen aan de andere schrijfstijl en aan de Ik-vorm. Maar zoals bij alles wat Jo Nesbo schrijft wordt je hier ook langzaam maar zeker het verhaal ingezogen! Ondanks dat ik de Ik-vorm niet echt prettig vind is het een fantastisch fascinerend verhaal met weer bijzondere plotwendingen die je niet aan ziet komen!! Ik ben én blijf een enorme bewonderaar, liefhebber en fan van Jo Nesbo en hoop dat er snel weer een nieuw boek van hem uitkomt!! Koninkrijk is een echte aanrader , ik heb ervan genoten!!

Meer recensies van