Advertentie

Koninkrijk

1

Rank 399 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 76 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Een ijzingwekkende tragedie over twee broers, één vrouw en een nooit opgeloste moord uit het verleden.
Roy Opgard heeft het afgelegen Noorse bergdorp waar hij is opgegroeid nooit verlaten, terwijl zijn jongere broer Carl zo snel hij kon naar Amerika is vertrokken. De jeugd van de broers was verschrikkelijk: hun vader was bikkelhard en hanteerde een strikt ‘wij tegen de rest’-principe. Roy heeft altijd geprobeerd Carl te beschermen, maar net als iedereen in het dorp dacht hij dat zijn broer voorgoed was verdwenen – op de vlucht voor de spoken uit zijn verleden.
Dan keert Carl terug, met een mysterieuze vrouw en een dubieus plan om een luxehotel bij het dorp te bouwen. Oude rivaliteiten steken de kop op en het dorp komt onder hoogspanning te staan, waarbij de broers het mikpunt worden van allerlei verdachtmakingen. Terwijl ze zich met hand en tand tegen de dorpelingen moeten verdedigen, wordt Roy ook nog eens verliefd op Carls vrouw. De gevolgen zijn niet te overzien; Roys wereld staat op instorten en hij zal moeten kiezen tussen zijn eigen familie of een toekomst waar hij nooit van durfde te dromen.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
512
Uitgeverij
Cargo
Eerste editie
18 mei 2021
Laatste editie
18 mei 2021
ISBN
9789403108711


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Koninkrijk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.