"Oh, but my darling, what if you fly?"

Naomi95 29 januari 2026
Susan Muskee is auteur, stemacteur en podcasthost. Met haar feelgoodserie Waddenliefde en de romans Nooit meer hetzelfde en Wie ik ben zonder jou heeft ze zich definitief gevestigd als een van Nederlands meest geliefde feelgoodauteurs. (susanmuskee.nl)

Hoe moeilijk kan het zijn gaat over Emma die vrij impulsief een B&B in Oostenrijk heeft gekocht. Natuurlijk is de B&B in veel slechtere staat dan de makelaar haar via videobellen had voorgesteld en moet ze in het begin best wat moeite doen om haar plekje te vinden in het dorp. Gelukkig zijn er wel een aantal dorpsgenoten die Emma daar graag bij willen helpen en dan is er nog de eigenaar van het hotel. Oftewel haar concurrent...

Heerlijke small-town trope met goed uitgewerkte personages. De quote "There is freedom waiting for you, on the breezes of the sky. And you ask: 'What if I fall?' Oh, but my darling, what if you fly?" is een mooie omschrijving van hoe Emma de dingen aanvliegt. Natuurlijk kan wat drama niet ontbreken, maar uiteindelijk is het weer een echte feelgood van Susan Muskee.

Meer recensies van Naomi95