Wat een pageturner!
4.75 sterren
Ik kon op een gegeven moment bijna niet meer stoppen met lezen.
Vooral de verhaallijn in het verleden is soms superspannend. Ook de verhaallijn in het heden blijft interessant. Beide verhaallijnen zijn mooi met elkaar verweven. Het zijn twee mooie liefdesverhalen met een stukje geschiedenis en een klein psychologisch laagje.
De oorlog is natuurlijk heel heftig, maar daar gaat het verhaal niet heel diep op in, waardoor de toon niet te zwaar wordt. Het einde is mooi en de epiloog maakt me meteen nieuwsgierig naar het volgende deel in de serie. Ik kan niet wachten!
Ik kon op een gegeven moment bijna niet meer stoppen met lezen.