Super interessant boek over familiesystemen
4.5 sterren
Els van Steijn (1969) is coach, familie- & organisatieopsteller en bestsellerauteur van de boeken over de metafoor van de fontein, waarvan 'De fontein, vind je plek' het eerste deel is, gevolgd door 'De fontein, maak wijze keuzes', 'De fontein, vier je leven' en 'De fontein, vind je plek - Aanmoediging'. Haar missie is volgende generaties schoner en minder belast laten zijn. (https://elsvansteijn.nl/)
'De fontein, vind je plek' is een super interessant boek over familiesystemen en de invloed daarvan op bepaalde patronen in je leven, die je door je ervan bewust te worden kunt veranderen, zodat je op volle kracht in het leven komt te staan. Het is heel toegankelijk geschreven en Els van Steijn geeft praktische tips om je te helpen om op je eigen plek te gaan staan in je familiesysteem. Ik ga zeker haar andere boeken ook lezen.