Mijn eerste Danielle Steel... en ik ben verkocht

natybooklover 02 september 2025

Na het tragische overlijden van haar ouders moet de drieëntwintigjarige Cosima Saverio de leiding over het prestigieuze Italiaanse lederwarenmerk van haar familie op zich nemen. Naast het runnen van de twee winkels en het Venetiaanse palazzo, draagt ze ook de verantwoordelijkheid voor haar jongere broer en zus.

Cosima zet haar eigen wensen opzij om haar familie bij elkaar te houden. Ze leeft met een groot geheim dat haar persoonlijke leven bemoeilijkt. Wanneer deze persoon zich terugtrekt van haar, leert ze Olivier Bayard kennen; zou hij haar kunnen helpen om van het verleden te stappen naar het heden?

Dankzij de leesclub van Ilona en LS Uitgeverij mocht ik Palazzo lezen – en dit was mijn allereerste Danielle Steel! Ik heb genoten van elke pagina. Het verhaal voelde als een meeslepende soapserie, vol familiebanden, liefde, intriges, verraad, verslaving en waardevolle levenslessen. De Italiaanse setting – vooral Venetië en Rome – maakt het extra sfeervol.

Mijn oordeel:
Het verhaal is eenvoudig maar meeslepend. Je wordt helemaal meegenomen in het leven van Cosima en haar familie-erfenis.

Beoordeling: 4/5 – een heerlijke roman voor iedereen die van familiedrama’s en Italiaanse flair houdt.
Conclusie: Mijn eerste kennismaking met Danielle Steel smaakt absoluut naar meer. Ik kijk ernaar uit om meer van haar werk te ontdekken!

Meer recensies van natybooklover