jammer

Nicolle 25 oktober 2023
Jenny Colgan kan zo leuk schrijven en dan denk ik b.v aan Eindeloos Dichtbij, of de kerstboekenwinkel. Maar dit was voor mij over de top waardoor ik het niet meer leuk vond en het zelfs behoorlijk irritant begon te worden. Voor mij althans te onrealistische denkpatronen mbt de hoofdpersoon. Voor mij ook te puberaal voor mensen die dan eind in de twintig zijn. Ik vind altijd dat ik een boek moet uitlezen en de afloop was ook nogal voorspellend. Ik was blij toen het zo ver was. Dit boek komt bij mij over als een hele snelle opdracht tussendoor die zich met een populaire benadering wil richten tot de jonge pubers. Misschien wordt het door hen wel met open armen ontvangen en ben ik gewoon te oud hiervoor.....

Meer recensies van Nicolle