Geen echte hoogvlieger

Niesten Tanja 24 november 2025
Eerst en vooral is het belangrijk te vermelden dat dit boek super vlot leest. Dat is zeker een punt om te vermelden, maar helaas ben ik er niet echt door in de kerstsfeer gekomen. Het is aan de andere kant leuk om eens andere locaties te ontdekken en misschien te gaan bezoeken, maar de echte sfeer van de Duitse wereldberoemde kerstmarkten blijft hier een beetje uit.

De boodschap die er natuurlijk achter schuilt kan je niet ontlopen, help de mensen in je omgeving en in nood, maar daarmee heb je dan ook volgens mij alles gezegd wat aan kerst doet denken. Je leest wel dat het zich in die periode afspeelt, maar eerlijk gezegd kan dit ook een gewoon winterboek zijn. Dus nee, sorry geen echte hoogvlieger. Op naar de volgende om in de sfeer te komen.

Meer recensies van Niesten Tanja

Tegenpolen trekken elkaar aan in deze heerlijke roadtrip-roman boordevol humor en romantiek. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.