Wat een leukerd!
Ik heb erg genoten van dit e-book met een kerst thema.
De hoofdstukken werden verteld vanuit Marloes of vanuit Jake en het is lekker vlot geschreven!
Ik heb een aantal keer lekker gelachen, aangezien dit boek een aantal leuke humoristische uitspraken kent. Ik kwam er al met al goed mee in de kerststemming!
Dat elk hoofdstuk door een andere auteur is geschreven is niet merkbaar in het boek. Goed gedaan dus, het zegt voor mij iets over de talenten van deze auteurs.
Hoe tof is het dat je met elkaar een tof kort verhaal kunt creëren waarvan de opbrengsten ook nog eens worden gedoneerd aan een goed doel? Supertof dus, voor mij 5 sterren