Een mooie roman met een verrassend einde!

Nina Boekenblogger.nl 08 september 2025
Het verhaal:
Vier vrienden uit het Drentse Rolde bezitten met elkaar een chalet in de Zwitserse Alpen. Een aantal jaar later slaat het noodlot toe en moeten Bar, Josh en Maas afscheid nemen van hun vriend Floris.
Olivia Kroon uit Bloemendaal heeft een trauma opgelopen door een inbraak in haar jeugd, ze kan in de nacht niet alleen zijn.
Ze staat op het punt te trouwen met Maurice, maar is dit wel een goed idee?
Bar en Olivia treffen elkaar in het chalet, echter Bar is een nuchtere Drent, Olivia een eersteklas diva, als dat maar goed gaat......

Dit eerste deel uit de Rock & Rolde serie van auteur Annette lees je vanuit twee hoofdpersonages, Bar en Olivia. Ik heb erg genoten van beiden personages. Deze roman is vlot geschreven, de hoofdstukken zijn goed van lengte, er zit er een vleugje humor in verwerkt en regelmatig wat spicey fragmenten. Ik
bleef van begin tot eind geboeid.

Ik was erg benieuwd hoe het verhaal zou aflopen en het einde is heel verrassend! Het maakt dat ik zéér binnenkort ook deel twee en drie ga lezen, ze staan al klaar op mijn kobo e-reader.

Annette, hartelijk dank voor dit recensie exemplaar!
Voor mij 4 sterren

Meer recensies van Nina Boekenblogger.nl