Absolute aanrader!
Via Bookstagram kwam ik met auteur Nancy in contact vanwege haar te organiseren blogtour.
Ik mocht deelnemen, zó leuk, hartelijk dank daarvoor Nancy!
Wauw, wat een fijne feelgood heeft ze geschreven. Waarom zo fijn?
- heerlijke hoofdstukken qua lengte
- diverse personages van waaruit het verhaal geschreven is. Mike als eigenaar van restaurant Missteak, Jeff als muzikant, Fleur als singer-songwriter, Cheryl als bedrijfsleider in restaurant Missteak en Natascha, rondreizend in de camper van haar overleden vader. Allen met hun eigen leven en kruisen ze later elkaars pad in het restaurant
- een prachtige einde in het verhaal
- fijn lettertype
- geïnspireerd op vakantie ervaringen van Nancy zelf
- mooie boodschappen verborgen in het boek
Ik heb erg van het verhaal genoten en ik kan niet anders dan 5 sterren geven. Een absolute aanrader als je goed gaat op feelgood boeken!
Ik mocht deelnemen, zó leuk, hartelijk dank daarvoor Nancy!
Wauw, wat een fijne feelgood heeft ze geschreven. Waarom zo fijn?
- heerlijke hoofdstukken qua lengte
- een prachtige einde in het verhaal