Aanrader!

Nina Boekenblogger.nl 20 augustus 2025
Ik ontving dit boek van auteur Marloes @volgjefcknghartnl als recensie exemplaar in ruil voor een eerlijke mening.
Marloes, heel hartelijk dank voor deze gebundelde wijsheid!

Hoe moeilijk kan het zijn? Je hart volgen! Veel mensen hebben er helaas moeite mee.....
Dit boek neemt je stap voor stap mee in de wereld van brein- en hartgeluk, tijdsbesteding, relaties privé en werkgerelateerd, hoe vaker nee te zeggen en hoe je jouw leven kunt volgens jouw wensen en waarden. Dit alles bij elkaar zorgt namelijk dat jij je leven kunt gaan leiden, hoe jouw hart het ingeeft.

Als mindfulness coach en wandelbegeleider heb ik de afgelopen tien jaar veel persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt.
Het verliezen van mijn lieve moeder heeft enorm veel impact op mijn leven gemaakt en door deze gebeurtenissen leef ik hedendaags mijn leven vanuit veel dankbaarheid, bewust en zorg ik goed voor mijzelf. Er zaten dus al veel herkenbare oefeningen in het boek.
Het mooie van de tips van Marloes is dat je ook inzicht krijgt in o.a. persoonlijke valkuilen en dat het niet gaat om je einddoel(en) maar juist ook om de stappen op weg er naartoe.
Altijd goed als dit aandacht krijgt, menselijk is om daar niet altijd bewust van te (willen) zijn.
Naast de tips, dus ook oefeningen en vragen die je aanzetten tot dieper nadenken en dus echt vooruit helpen.

Ik kan echt iedereen aanraden dit boek te gaan lezen, als je al langer met persoonlijke ontwikkeling bezig bent, maar ook als je hier nog niet bekend mee bent.
Je wordt er wijzer van en je leert jezelf beter kennen. Dat wil toch iedereen?

Tof boek heb je afgeleverd Marloes, 4 sterren zeker waard!

Meer recensies van Nina Boekenblogger.nl

In 1938 vluchten de Freuds van Wenen naar Londen, waar Anna Freud weeshuizen opricht en op zoek gaat naar erkenning en hechte vriendschappen.

De jonge, verloren Ambre komt na een mislukte zelfmoordpoging in een hotel in de bergen terecht, waar ze zichzelf en het leven opnieuw leert te ontdekken.