Topper!

Ik las al eerder deel 1 en 2 van deze serie, waar ik ook erg van genoten heb.
Superblij was ik toen ik deel 3 ook recent in mijn mailbox aantrof.
Ook van dit deel heb ik wederom erg genoten! Ik had zin in een kort spannend verhaal, mijn keuze was supersnel gemaakt en las dit verhaal in een klein aantal uurtjes weg.
De hoofdstukken lees je vanuit het personage Valerie of Kai, deze wisselen elkaar per hoofdstuk af en vullen elkaar goed aan. Ik vond het wederom een spannend verhaal met een tof einde. Daarmee werd duidelijk dat dit derde deel écht het laatste deel van de serie is geworden.
Was weer een topper, daarom 5 sterren

Meer recensies van Nina Boekenblogger.nl

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!