Wat we achterlaten
Met “Wat we achterlaten” zet Rebecca Yarros een meesterwerk neer!
Onze aandacht werd meteen getrokken door de brieven, waarmee ieder hoofdstuk begint.
De brieven geven een kijkje in het verleden en zijn de schakel tussen twee verschillende verhalen.
Zoals in veel van de boeken van Rebecca Yarros speelt het leger een belangrijke rol. Zo ook in dit boek.
Het verhaal van Georgia en Noah en het verhaal van Scarlett en Jameson. Twee verhalen die uiteindelijk prachtig samen komen, maar ook ieder hun eigen emoties bij ons oproepen. Tijdens het lezen van dit boek ging er een rollercoaster aan emoties door ons heen, van blijdschap, frustratie en verdriet tot warmte en liefde. Rebecca Yarros laat ons hierdoor versmelten met haar karakters.
“Er was een vonk tussen ons, een connectie.” “Of het nu de uitdaging was, de aantrekkkingskracht, de mogelijkheid op het manuscript of iets anders wist ik niet goed, maar het was er, zo voelbaar als een elektische schok.”
Er is maar één woord wat dit boek voor ons kan omschrijven “HARTVERWARMEND”.
Iedere lezer zou dit boek zelf moeten ervaren en beleven!
“Het epische, zeldzame liefdesverhaal in deze kamer is niet dat van Scarlett en Jameson. Het is dat van jou en mij.”
Met dit boek bewijst Rebecca Yarros weer waarom zij onze favoriete schrijfster is.