Een onvergetelijke leeservaring die smaakt naar meer!

Het is lang geleden dat ik nog zo’n goede roman in handen heb gehad. In een tijd waarin veel boeken op elkaar beginnen te lijken en vaak aanvoelen als simpele copy-paste verhalen, sprong dit boek er echt uit. Wat een verademing om eindelijk weer een origineel, meeslepend en krachtig verhaal te lezen dat je vanaf de eerste bladzijde bij de keel grijpt.

De schrijfstijl is prachtig – haast filmisch. Het voelde alsof ik niet alleen aan het lezen was, maar middenin een film zat. Elk detail, elk personage en elke emotie werd zo levensecht neergezet, dat het haast voelde alsof ik het allemaal zelf meemaakte. Alsof je een warm deken over je heen slaat op een koude dag – zo voelt het om je in dit verhaal onder te dompelen. Comfortabel, vertrouwd, maar tegelijkertijd ook intens en meeslepend.

Wat dit boek extra bijzonder maakt, is de manier waarop het diep van binnen raakt. Het is geen oppervlakkig verhaal dat je snel weer vergeet, maar eentje dat blijft nazinderen. De auteur weet ieder woord met zorg te kiezen en heeft een ongelooflijk talent voor het schrijven van plotwendingen die je totaal niet ziet aankomen, maar die perfect in het verhaal passen. Je voelt de passie en toewijding op elke pagina.

Ik was oprecht aangenaam verrast door dit boek – het overtrof al mijn verwachtingen. En het mooiste nieuws? In 2025 najaar verschijnt deel 2, Het vuur tussen jou en mij, en ik kan werkelijk niet wachten om daar weer helemaal in op te gaan. Als het vervolg ook maar half zo goed is als dit eerste deel, dan staan ons opnieuw heel wat prachtige leesuren te wachten.

Tot slot wil ik graag nog een grote dank uitspreken aan Zomer & Keuning voor de kans om dit boek alvast vooruit te mogen lezen. Ik heb er zó van genoten. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van een verhaal dat je hart raakt én je adem even doet stokken.

Meer recensies van ninaescapesreality