Genoten

Petra Wiggers 24 mei 2025
Ik lees eigenlijk nooit zulk soort boeken maar na het indringende verhaal van Dochters van Kiev had ik even behoefte aan een ontspannend boek . Toen stuitte ik op dit verhaal. Wat heb ik hiervan genoten. Natuurlijk weet je al bijna op de eerste pagina hoe het verhaal gaat lopen, maar dit was zo leuk geschreven dat ik het niet vervelend vond. Het begon al in het vliegtuig dat Hannah een hekel krijgt aan Lucas. Dat had natuurlijk ook te maken met het feit dat Hannah door haar zus een beetje gedwongen was om een single reis te boeken omdat ze werkverslaafd is. Nu blijkt Lucas dezelfde reis geboekt te hebben en ook hij is werkverslaafd. Samen proberen ze ook tijdens de vakantie aan het werk te gaan wat hen dichterbij elkaar brengt.. Dan gebeuren er dingen waar Hannah geen rekening mee heeft gehouden. Ga het boek lekker lezen zou ik zeggen.

Meer recensies van Petra Wiggers