Mooi verhaal maar niet dat wat ik gehoopt had

Petra Wiggers 17 juni 2025
Een aardig verhaal dat zich afspeelt rond een zwemvijver met natuurwater. De vier hoofdpersonen in het boek - leden van de zwemclub. - hebben elk hun verhaal. Aardig om te lezen maar er zijn niet echt hoogtepunten in het boek. Er is een ontluikende liefde tussen twee oudere mensen. Een schuldgevoel. Een burn-out en een moeder die haar dochter al jaren niet gezien heeft. Allemaal niet echt spannend. Heel voorspelbaar. Wel relaxed leesvoer voor iemand die even geen behoefte heeft aan spanning of een moeilijk boek .
Ik heb bijna alle boeken van Michelle Visser gelezen, behalve *De vloek van het kasteel Vrijborgh". Dat ligt nu klaar om gelezen te worden. Ik vond het boek over De Zwemclub het minst interessante boek van Michelle Visser.

Meer recensies van Petra Wiggers