Ga het lezen!!!!
Oké, wow! Ik had deze emotionele rollercoaster echt niet zien aankomen. De titel past dit boek echt perfect. Als ik eerlijk ben, wist ik niet wat ik kon verwachten toen ik eraan begon. Ik had natuurlijk al van Kat T. Masen gehoord, maar ik had nog niets van haar gelezen, en ik ben zó blij dat ik dat nu wel heb gedaan.
Het verhaal begint met Eva en hoe zij en Aston elkaar kenden toen ze jonger waren en hoe het tussen hen mis is gegaan. Daarna gaan we naar het heden, waar Eva de schattigste café met de beste donuts heeft in het kleine stadje waar ze is opgegroeid. Haar beste vriendin Maddy gaat trouwen en Eva helpt haar met het plannen van de bruiloft. De catch is dat ze dit samen moet doen met Aston, oftewel de broer van haar beste vriendin. Vanaf het begin is één ding meteen duidelijk: de aantrekkingskracht is enorm, ook al wil niemand dat toegeven.
Nu wil je waarschijnlijk weten wat ik ervan vond en waarom ik dit boek 4.5 geef. Dat is eigenlijk vrij simpel. Dit boek was heel makkelijk te lezen en ik was vanaf het moment dat Aston weer in Eva’s leven verscheen compleet verkocht. Het voelde cozy zonder geforceerd te zijn, en de spicy scènes, tja… die waren ongelooflijk heet. Maar laten we het emotionele aspect niet vergeten; het heet niet voor niets How to Break My Heart. Naast de emotionele rollercoaster van het ‘gaan ze wel of niet’, is het ook hartverscheurend om te lezen hoe Aston door zijn vader wordt behandeld.
Ik denk niet dat ik je hier nog veel meer over kan vertellen zonder te spoilen, maar als dit je nog niet overtuigt, dan weet ik het ook niet meer. Ga het gewoon lezen!