Het pumpkin spice café
-- Wanneer Jeanie het geliefde Pumpkin Spice Café in Dream Harbor van haar tante kan overnemen, grijpt ze deze kans met beide handen aan. Het is tijd om een nieuwe start te maken, weg van haar saaie kantoorbaan in Boston.
Jeanies komst naar het stadje blijft niet onopgemerkt. Logan, een knappe lokale boer, probeert het irritant opgewekte meisje zoveel mogelijk te ontlopen, al helemaal als hij merkt dat hij zich steeds meer tot haar aangetrokken voelt. Zijn hart werd eerder wel erg publiekelijk gebroken, dus verliefd worden staat zeker niet op de planning.
Kan Jeanie met haar vrolijkheid het hart van de grumpy Logan winnen, of heeft ze de enige persoon gevonden die niet voor haar charme valt? Misschien kunnen haar onweerstaanbare pumpkin spice lattes het verschil maken? --
Het pumpkin spice café is het eerste deel in een nieuwe feelgood serie. Alleen al de cover straalt herfst uit en nodigt uit om met een dekentje en warm drankje weg te kruipen in het verhaal.
Het verhaal is luchtig, humoristisch en beeldend beschreven. De setting is zo geschreven dat je het herfstfestival met alle pompoenen, de boerderij van Logan en de dieren met hun grappige namen zo voor je ziet. Het verhaal is cozy, vermakelijk, luchtig en romantisch met leuke vriendschappen en een mooie liefde. De tropes small town romance en grumpy/ sunshine zijn duidelijk aanwezig en goed uitgewerkt. Hoewel het boek aangeeft dat het spicy is, vind ik dat persoonlijk erg meevallen. Pas in de laatste hoofdstukken komt er wat spice voorbij.
Verwacht geen plottwists, maar wel een cozy verhaal dat perfect past bij een regenachtige herfstdag.
3,5/5
3,5/5