Een frisse start

Priscilla1987 11 september 2025
Een frisse start is het tweede deel in de Gescheiden Mannen Club serie. Elk deel is los te lezen. Ik was erg enthousiast over het eerste deel uit de serie en was dan ook erg benieuwd naar dit tweede deel.

In dit deel volgen we Griff en Heath, twee mannen van 40 - plus. Het is verfrissend en herkenbaar om personages in deze levensfase te volgen. Net als in het eerste deel is er een fijne balans tussen hechte familiebanden, vertrouwde vriendschappen, spicy scènes en natuurlijk de opbloeiende liefde. Heath en Griff zorgen voor een friends to lovers verhaal. Dit is op een geloofwaardige en gevoelige manier uitgewerkt. De overgang van vriendschap naar liefde brengt niet alleen spanning met zich mee, maar roept ook twijfels op: hoe zal dit hun band veranderen? En wat vinden hun families ervan? De gezinssituatie van Griff vind ik een mooi onderdeel van het verhaal. Zijn gesprekken met zijn ex-vrouw en zijn zoon over zijn relatie met Heath zijn realistisch en liefdevol geschreven. Dit geeft het verhaal diepgang door te laten zien dat liefde ook gepaard gaat met verantwoordelijkheden en moeilijke keuzes.
Een leuk detail: de GMC- groepsapp duikt ook af en toe op in het verhaal en zorgt voor herkenning voor wie het eerste deel gelezen heeft.

Een frisse start is een liefdevolle roman met geloofwaardige personages en een oprechte verhaallijn. Een aanrader voor fans van de friends to lovers trope en MM romance liefhebbers.

Meer recensies van Priscilla1987