Zeven jaar weg van jou
Zeven jaar weg van jou is mijn eerste kennismaking met Ashley Poston. En na het lezen van dit boek denk ik alleen maar: waarom ontdek ik haar nu pas?
De schrijfstijl is beeldend en meeslepend. Vanaf de eerste bladzijde zat ik helemaal in het verhaal en had ik moeite om het weg te leggen. Het verhaal heeft een mooie balans tussen humor, romantiek en de diepgang door de serieuze thema's zoals rouw en verlies. De verhaallijn is origineel en mooi opgebouwd, met een mooie overgang tussen verleden en heden.
De hoofdpersonages Clementine en Iwan zijn mooie warme personages. Ieder heeft zijn eigen verhaal en achtergrond, maar samen vormen ze een geloofwaardig liefdesverhaal.
Zeven jaar weg van jou is origineel, onroerend, hartverwarmend, liefdevol, romantisch en zelfs een tikkeltje magisch. Een verhaal over rouw,verlies, vriendschap, familie, liefde, carrière en eten. Maar dit verhaal is nog zoveel meer.
Dit is één van mijn favoriete boeken van het jaar!
Dit is één van mijn favoriete boeken van het jaar!