Omnibus een lange ontsnapping/ de kopgroep
Misschien moet ik beginnen met vertellen dat ik Mart Smeets niet echt mag. Ik vind hem arrogant, betweterig en te vol van zichzelf.
Maar aangezien ik wel van verschillende sporten hou, toch dit boek gaan lezen.
Het waren 2 verhalen in een boek.
Eerst Een lange ontsnapping.
Het verhaal was niet slecht, maar het was eigenlijk precies zoals ik verwacht had.
Stijn Miller, de charismatische gearriveerde allesweter op het gebied van wielrennen, die ook nog eens heel goed ligt bij de dames.
Typisch zoals ik zou verwachten hoe Smeets zichzelf ziet.
Het verhaal zelf is niet onaardig, maar weinigen zullen er na een paar weken nog aan terugdenken. Ik had ook eigenlijk niet meer verwacht.
Het tweede boek De kopgroep was dan ook een verassing. Met een lekker tempo erin wordt er naar een plot toegeleefd waar je naar blijft gissen. Dat maakt de verhaallijn interessant en ik vloog dan ook door het boek heen
Dit is zeker een aanrader.
Al was de allerlaatste alinea wel te voorspelbaar, te aangeleerd in een schrijvers cursus en dus gewoon jammer.
Maar aangezien ik wel van verschillende sporten hou, toch dit boek gaan lezen.
Het waren 2 verhalen in een boek.
Eerst Een lange ontsnapping.
Typisch zoals ik zou verwachten hoe Smeets zichzelf ziet.
Dit is zeker een aanrader.