Mariska Noordeloos Tranen in de regen.

Rachel17 06 maart 2022
Het verhaal gaat over Bram die opgroeid in het kamp. Hij heeft een gehandicapt broertje. Zijn moeder haat zijn broertje en Bram zorgt voor hem. Al op jonge leeftijd wordt Bram uitgehuwelijkt aan de dochter van een crimineel Jannes uit het kamp. De dochter is lelijk, dik en vervelend. Bram haat haar. Maar komt helaas niet onder het huwelijk uit.
Stiekem is hij verliefd op Angelique, maar door zijn huwelijk kan hij geen kant op. Na de trouwdag gebruikt Jannes Bram steeds meer voor criminele zaken en Bram komt van het ene probleem in het andere. Hij probeert altijd alle ballen hoog te houden en is in zijn hart echt een goede jongen. Hij ondergaat een eenzame strijd, maar kan geen kant op. Triest om te lezen hoe een goed iemand met het hart op de goede plaats zo kapot gemaakt kan worden door omstandigheden. Aangrijpend verhaal, ik leefde echt met Bram mee. Wat ik jammer vind is dat er aan het einde van het boek opeens veel mensen zijn die je daarvoor niet hebt leren kennen. Er komen opeens hele verhaallijn ontknopingen die ik heel graag veel meer uitgewerkt had willen zien.
Daarnaast stonden in dit boek ongelooflijk veel fouten. Heel jammer, want anders had dit boek van mij meer sterren gekregen. Nu helaas maar 3⭐

Meer recensies van Rachel17