Olympisch Feelgood Boek

Ramona de Jong - Jansen, uitgelezen_boeken Ramona de Jong - Jansen, uitgelezen_boeken
8 mrt 2024

Let the games begin is alweer het vijfde boek die ik mag lezen samen met de worldofromance boekenlounge.
Schrijfster Rufaro Faith Mazarura kende ik nog niet en ik was daarom erg benieuwd naar haar boek. De cover ziet er uitnodigend uit met mooie kleuren! In eerste instantie zou ik niet gauw kiezen voor een “sportief” soort boek maar dit boek heeft me dan ook erg verrast en is leuk voor sportliefhebbers en niet sportliefhebbers .
Het boek heeft een prettige intro waarbij we kennis maken met de twee hoofdpersonages Zeke en Olivia. Er wordt tijd besteed aan hun persoonlijkheid, achtergrond en drijfveren. Het verhaal wordt beschreven vanuit beide perspectieven wat voor mijn gevoel altijd zorgt voor meer diepgang in het verhaal omdat je met beide personages kunt meeleven. Beide personages zijn hard werkend en gepassioneerd, komen uit een warm nest en willen hun ouders op hun eigen manier trots maken. In het boek merk je dat dit een band schept.
De ontmoeting tussen Zeke en Olivia is wat gespannen maar doordat ze elkaar blijven tegen komen groeien ze naar elkaar toe. Helaas komt hun opbloeiende romance ook voor tegenslagen te staan…
Het boek leest heel prettig door de fijne schrijfstijl en door de korte hoofdstukken vlieg je door het verhaal.
Het plot is wel wat voorspelbaar maar wel heel mooi. Ik zou het ook niet graag anders zien eindigen.
Een leuk boek en zeker een aanrader voor feelgood liefhebbers en sportfans.

Meer recensies van Ramona de Jong - Jansen, uitgelezen_boeken