Fantasyfeelgood

Ramona de Jong - Jansen, uitgelezen_boeken Ramona de Jong - Jansen, uitgelezen_boeken
17 mrt 2024

Love at first knight - Megan Clawson

Leeservaring:
Love at first knight is het derde boek die ik lees met de world of romance boekenlounge.
Het boek zou op basis van de cover niet een boek zijn die ik zelf gelijk zou pakken maar daarom leuk om toch eens iets anders te proberen dan waar je zelf voor zou kiezen.
Toen ik begon met lezen kon het boek me nog niet erg pakken. De fantasiewereld van Daisy en het Larp-en (Live action role-playing game) zijn voor mij zo onbekend dat ik me moeilijk kon inleven in het verhaal. Ik ben daarom opnieuw begonnen met lezen met aangepaste verwachtingen maar vooral een meer open mindset.
Het bleef niet helemaal mijn verhaal maar op ongeveer de helft van het boek begon ik er steeds meer van te genieten en bloeiden de enemies steeds meer op tot lovers!
3,5 sterren omdat het niet mijn type verhaal is maar het boek heeft zeker een heleboel goede dingen! De schrijfstijl is ontzettend prettig en het is te merken dat het boek met veel passie en liefde geschreven is. Ook zijn de personages ontzettend leuk en verschillend maar ook heel warm en liefdevol.
Het boek heeft zeker een hoog feelgood gehalte! Maar voor mij blijft het hier bij verhalen met volwassenfantasie van elfen, orks, toveraars, schildknapen en Larp-en. Dat is gewoon niet mijn ding maar als je hier wel van houdt i.c.m. feelgood is dit zeker een aanrader!

Meer recensies van Ramona de Jong - Jansen, uitgelezen_boeken