Erg spannend !
Amsterdam - Kiki van Dijk
Leeservaring:
Wauw! Amsterdam is het eerste boek dat ik lees van Kiki van Dijk, en ik heb meteen geen nagels meer over, zo spannend!
Het verhaal gaat over Jolijn, die als dierenarts werkt in Artis. Ze heeft onlangs samen met haar vriend Boaz een appartement gekocht in hartje Amsterdam. Op een avond vindt Jolijn haar vriend vermoord in het appartement, en haar wereld stort in…
Een jaar na de moord is de dader gevonden, maar de motieven zijn erg merkwaardig, en Jolijn kan het niet bevatten! Wanneer zij voor haar werk onderzoek moet doen in de stadsarchieven, stuit ze per toeval op informatie over Boaz’ familie, hun achtergrond en geheimen uit de Tweede Wereldoorlog.
Ik vond het een erg spannend boek! De schrijfstijl is fijn en vlot. De hoofdstukken zijn niet al te lang, waardoor je door het boek heen vliegt. Soms vind ik thrillers wat langdradig, maar dat was bij dit boek absoluut niet het geval.
Ik ben erg benieuwd naar de andere boeken van Kiki van Dijk en nu ik de boeken van deze schrijfster heb ontdekt ga ik ook zeker meer lezen van haar hand!
Leeservaring: