Advertentie

Toen ik begon met lezen vond ik sommige stukken zo verwarrend dat ik me er echt even voor heb moeten zetten om me erdoorheen te worstelen. Maar toen ik daar eenmaal doorheen was kon ik niet meer stoppen met lezen.

Je leest vanuit twee perspectieven, Fee en Inigo. Je krijgt op deze manier vanuit beide informatie waardoor het een compleet verhaal wordt. Ze werken beide bij hetzelfde bedrijf.

Inigo is een iets wat stille man. Hij is zelfs mysterieus te noemen waardoor je als lezer geïntrigeerd wordt door zijn personage. Hij heeft zelf vragen over zijn verleden en duikt hierin.
In de hoofdstukken van Inigo maak je ook tijdsprongen, maar deze zijn allen duidelijk aangegeven waardoor het niet verwarrend wordt.

Fee is een prettig personage. Lekker optimistisch! Maar wanneer haar ex Kevin pikante foto’s op het net zet voelt ze zich niet meer prettig. Fee richt haar verhaal op naar haar zus Sabine. In een soort van dagboek vorm.

De schrijfstijl heb ik uiteindelijk als prettig ervaren. Toen ik eenmaal in het verhaal zat, kwamen de woorden beeldend op mij over. De hoofdstukken zijn kort. Waardoor er een lekkere vaart in het verhaal zit.

Tegen het einde kon ik al raden hoe het in elkaar stak. Maar dit mocht de pret niet drukken.

Reacties op: mijn eerste Heleen van den Hoven.. zeker niet mijn laatste..

100
De speelgoedman - Heleen van den Hoven
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners