Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Heleen van den Hoven Auteur

Hebban-auteur


50 lezers volgen deze auteur

Heleen van den Hoven

Artikelen 4 Newsroom 1 Spots 2

Alles wat met boeken te maken heeft, doe ik graag.Lezen, schrijven en vormgeven. De laatste paar jaar heeft schrijven de overhand gekregen. In 2019 verscheen mijn thriller Het CARPA Complot bij De Crime Compagnie, en in 2020 De speelgoedman. Daarnaast ben ik boekmaker, dat wil zeggen dat ik mensen help hun eigen boek te publiceren. Waarom? Omdat ik van boeken houd. Van papier en van mooie letters en van de manier waarop letters het blad vullen en het verhaal aantrekkelijk maken. Dit geldt trouwens ook voor e-boeken. Daarbij is typografie vaak een ondergeschoven kind. Ik ben een echte omnivoor wat lezen betreft. Bij het schrijven (en vormgeven) heb ik me aanvankelijk tot kinderboeken beperkt. De laatste jaren werk ik onder de naam Helen Dool aan een serie avonturenromans voor volwassenen en jong volwassenen.

Nieuwste boek

Windkracht 15 - Heleen van den Hoven Annet Hulst ... Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Door lezers

Meet & Greet Café / Meet ... Heleen van den Hoven
07 september 2019 110 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Heleen van den Hoven


Challenges

2017

(57%)

2019

(130%)

2020

(150%)

2021

(150%)

2022

(47%)