Ontspoord
In ontspoord leren we Nique kennen. Zij is helemaal in de ban van een mysterieus persoon die op YouTube post. Nique besluit om de mysterieuze YouTuber te ontmoeten. Harriet is een vriendin van Nique, en zij vertrouwd de situatie niet helemaal. Omdat Harriet een professionele hacker is, kan zij Nique online volgen, maar het blijkt dat Harriet niet de enige is die Nique volgt. Het lijkt dat het volledig uit de hand gaat lopen en steeds gevaarlijker te worden....
Na Wie schrijft die blijft en Het Tango algoritme is dit het derde boek wat ik van Heleen van den Hooven gelezen heb. Ik had veel moeite om in het verhaal te komen, misschien omdat ik vond dat het verhaal wat traag op gang kwam. Heleen heeft wel een lekkere schrijfstijl en het verhaal is best wel actueel. Ze laat je ook de gevaren van social media lezen en waar het toe kan leiden. Het was niet helemaal mijn verhaal, toch heb ik het uitgelezen.
Ik mocht dit ebook recenseren, dankzij Vrouwenthrillers.nl en de Crime Compagnie, dank je wel.
Deze recensie staat ook op Vrouwenthrillers.nl.
Deze recensie staat ook op Vrouwenthrillers.nl.